Bisztró a Velencei-tónál
Friss, nagyvonalú konyha, házi ízek, laza hangulat, vagány organikus borok, kézműves sörök, specialty kávé - ételek delikát üzletünkben is kapható prémium alapanyagokból.
Reggelire, ebédre, vacsorára vagy csak egy kávéra.
Szeretettel és jókedvvel várunk!
Görgess le és tudj meg többet húsainkról, alapanyagainkról.

Minden ételünk a delikát üzlet polcain is található prémium alapanyagokból készül a lehető legtermészetesebb eljárással. Nálunk valóban megvalósul, hogy az alapanyagok a farmról az asztalra kerülnek. Termelőinkkel közvetlen kapcsolatban állunk és mindent mi szerzünk be, nincs köztes kereskedő partner. Partnereinket, még a külföldieket is, személyesen ismerjük és látogatjuk.
Szabadtartású tanyasi csirkéből.
A szabadtartású tanyasi csirke jól izmolt, rostos húsa kevés szabad vizet tartalmaz, kb. 16 %-kal kevesebb, mint az ipari csirke. Ezáltal ,,nem esik össze" felére a sütőben. A hosszú nevelési idő és a takarmány összetétele miatt fogyasztása sokkal magasabb élvezeti értéket nyújt. A tanyasi csirke takarmánya 75%-ban gabona, főleg kukorica.
Íze felidézi bennünk a nagyanyáink udvarán kapirgáló csirke feledhetetlen zamatát.
Díjnyertes megyaszói mangalicából.
A mangalica a világ egyik legnagyobb méretű sertésfajtája. A mangalica sertés zsírja átlagosan 65-70%, a sovány hús az állat mindössze 30-35%-át teszi ki. A mangalicasertés húsa vöröses, nagyon krémes, fehér zsírfoltokkal – már 32 °C-on olvad.
Omega-3 és -6 zsírsavakban, azaz többszörösen telítetlen zsírsavakban és természetes antioxidánsokban gazdag. Ebből kifolyólag egészségesebb, mint az intenzív gazdálkodásban használt fehér sertésfajták zsírja, ráadásul a szív egészségére is jó hatással van.
A Debreceni Egyetemen végzett tanulmányok szerint a mangalica zsírjában megtalálható Omega-3 szintje 2-3-szor magasabb, mint egyes halfajták esetén.
A megyaszói mangalica termékek elnyerték a Magyar Gasztronómiai Egyesület által alapított Aranyszalagos minősítés díjat, valamint a Great Taste világversenyen is nagydíjat kaptak és a Magyar Konyha magazin is beválasztotta őket a TOP100 hazai termelő közé.
Legalább 6 hétig érlelt NPK Beef Charolais marhából.
Kecskemétről, az NPK Beeftől érkezik hozzánk minden Charolais marha.
Az NPK Beefet két barát hozta létre, 2006 végén, amikor megvásárolták az első szarvasmarhákat azzal a határozott elképzeléssel, hogy a közép-európai régió legkiválóbb Charolais-tenyészetévé váljanak.
Sajtát tenyészetükből és szintén ökológia szemlélettel rendelkező tenyésztőtársaik gazdaságából származó állatok húsát dolgozzák fel és értékesítik tőke húsként különböző steak, hamburger és BBQ húsok formájában.
A Magyar Konyha magazin a TOP100 termelő közé választotta őket.
Friss zöldségek és kistermelői saláták.
Minden zöldség étel és köret ellenőrzött termelőpartnertől érkezik. Hazai és külföldi termelőkkel közvetlen kapcsolatban vagyunk, így tudjuk nyomon követni a zöldség és a saláta útját.
Kínálatunkban igyekszünk olyan kistermelői árut is tartani, mely a Velencei-tó közeli termelőktől érkeznek.
Büszkék vagyunk a balástyai partnerünkre, ahonnan a salátáink, baby zöldségeink és különleges keleink érkeznek. A Sándor család amellett, hogy a Magyar Gasztronómiai Egyesület által alapított Aranyszalagos minősítéssel rendelkeznek, a Magyar konyha magazin TOP100 magyar termelői között is számon tartják őket.
Vereckei Anna termelőpartnerünk a szomszédos Pázmándon termel csodálatos salátákat, zöldségeket, rukolája páratlan!











