Bisztró a Velencei-tónál

Friss, nagyvonalú konyha, házi ízek, laza hangulat, vagány organikus borok, kézműves sörök, specialty kávé - ételek delikát üzletünkben is kapható prémium alapanyagokból.

Reggelire, ebédre, vacsorára vagy csak egy kávéra.

Szeretettel és jókedvvel várunk!

Görgess le és tudj meg többet húsainkról, alapanyagainkról.

Hamburgers in Grill

Minden ételünk a delikát üzlet polcain is található prémium alapanyagokból készül a lehető legtermészetesebb eljárással. Nálunk valóban megvalósul, hogy az alapanyagok a farmról az asztalra kerülnek. Termelőinkkel közvetlen kapcsolatban állunk és mindent mi szerzünk be, nincs köztes kereskedő partner. Partnereinket, még a külföldieket is, személyesen ismerjük és látogatjuk.

Szabadtartású tanyasi csirkéből.

A szabadtartású tanyasi csirke jól izmolt, rostos húsa kevés szabad vizet tartalmaz, kb. 16 %-kal kevesebb, mint az ipari csirke. Ezáltal ,,nem esik össze" felére a sütőben. A hosszú nevelési idő és a takarmány összetétele miatt fogyasztása sokkal magasabb élvezeti értéket nyújt. A tanyasi csirke takarmánya 75%-ban gabona, főleg kukorica.

Íze felidézi bennünk a nagyanyáink udvarán kapirgáló csirke feledhetetlen zamatát. 

Díjnyertes megyaszói mangalicából.

A mangalica a világ egyik legnagyobb méretű sertésfajtája. A mangalica sertés zsírja átlagosan 65-70%, a sovány hús az állat mindössze 30-35%-át teszi ki. A mangalicasertés húsa vöröses, nagyon krémes, fehér zsírfoltokkal – már 32 °C-on olvad.

Omega-3 és -6 zsírsavakban, azaz többszörösen telítetlen zsírsavakban és természetes antioxidánsokban gazdag. Ebből kifolyólag egészségesebb, mint az intenzív gazdálkodásban használt fehér sertésfajták zsírja, ráadásul a szív egészségére is jó hatással van. 

A Debreceni Egyetemen végzett tanulmányok szerint a mangalica zsírjában megtalálható Omega-3 szintje 2-3-szor magasabb, mint egyes halfajták esetén.    

A megyaszói mangalica termékek elnyerték a Magyar Gasztronómiai Egyesület által alapított Aranyszalagos minősítés díjat, valamint a Great Taste világversenyen is nagydíjat kaptak és a Magyar Konyha magazin is beválasztotta őket a TOP100 hazai termelő közé.

Legalább 6 hétig érlelt NPK Beef Charolais marhából.

Kecskemétről, az NPK Beeftől érkezik hozzánk minden Charolais marha.

Az NPK Beefet két barát hozta létre, 2006 végén, amikor megvásárolták az első szarvasmarhákat azzal a határozott elképzeléssel, hogy a közép-európai régió legkiválóbb Charolais-tenyészetévé váljanak.

Sajtát tenyészetükből és szintén ökológia szemlélettel rendelkező tenyésztőtársaik gazdaságából származó állatok húsát dolgozzák fel és értékesítik tőke húsként különböző steak, hamburger és BBQ húsok formájában.

A Magyar Konyha magazin a TOP100 termelő közé választotta őket.

Friss zöldségek és kistermelői saláták.

Minden zöldség étel és köret ellenőrzött termelőpartnertől érkezik. Hazai és külföldi termelőkkel közvetlen kapcsolatban vagyunk, így tudjuk nyomon követni a zöldség és a saláta útját. 

Kínálatunkban igyekszünk olyan kistermelői árut is tartani, mely a Velencei-tó közeli termelőktől érkeznek. 

Büszkék vagyunk a balástyai partnerünkre, ahonnan a salátáink, baby zöldségeink és különleges keleink érkeznek. A Sándor család amellett, hogy a Magyar Gasztronómiai Egyesület által alapított Aranyszalagos minősítéssel rendelkeznek, a Magyar konyha magazin TOP100 magyar termelői között is számon tartják őket.

Vereckei Anna termelőpartnerünk a szomszédos Pázmándon termel csodálatos salátákat, zöldségeket, rukolája páratlan!