top of page

nov. 18., Szo

|

Groenk Deli

Játék a borokkkal  | Groenk Borklub

Interaktív fehérboros fajtaismereti vakkóstoló

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Játék a borokkkal  | Groenk Borklub
Játék a borokkkal  | Groenk Borklub

Idő és helyszín

2023. nov. 18. 18:00 – 22:00

Groenk Deli, Velence, Tábor u., 2481 Magyarország

Az eseményről

FEHÉRBOROS FAJISMERETI VAKKÓSTOLÓ - INTERAKTÍV!

Rendhagyó borkóstolóra várunk november 18-án szombaton! Az estén a legismertebb fehérszőlők közül öt fajta jellemzőivel, ízjegyeivel ismerkedünk - interaktívan!

A technikát segítségül hívva minden játékosnak egy külön tableten intuitív bírálàsi szempontokra épülő borbíráló program segít majd a kóstolás során szerzett benyomásait rögzíteni. A borok vakon történő visszakóstolása után az nyeri a játékot, aki felismeri és helyes sorrendbe tudja állítani a kóstolt borokat. Figyelem! A nyertes ajándékot kap!

Az interaktív borklub ára 11 000 Ft.

A kóstolót Kovács-Borostyán Tamara vezeti. Tamara Pázmándon él és küldetésének érzi, hogy a helyi borászokat népszerűsítse. 2007 óta foglalkozik borokkal, 2014 óta szervez és prezentál borkóstolókat, boros eseményeket. A szőlész-borász képzés elvégzését követően építi közel egy hektáros kisbirtokát Pázmándon, idén piacra kerülnek saját borai. Szabadidejében blogol, 2022 tavaszán a Vince Magazin online cikkíró versenyének, majd ugyanabban az évben a Web Wine Writing borszakíró verseny egyik kategória győztese, valamint közönségszavazással abszolút győztese volt.

Jegyek

  • Groenk Borklub

    11 000,00 Ft

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page