top of page

okt. 11., Sze

|

Groenk Deli

Ízelítő - Élmény kortárs írókkal - KOLLÁR-KLEMENCZ LÁSZLÓ

Szeretettel várunk irodalmi estünk új eseményére, ahol Pávlicz Adrienn irodalomterapeuta egy vacsora keretében havonta más írót hoz közelebb hozzátok. Egy különleges estén bepillantást nyerhettek egy író mindennapjaiba, az alkotás könnyebb és nehezebb időszakaiba.

Ízelítő - Élmény kortárs írókkal - KOLLÁR-KLEMENCZ LÁSZLÓ
Ízelítő - Élmény kortárs írókkal - KOLLÁR-KLEMENCZ LÁSZLÓ

Idő és helyszín

okt. 11. 18:30 – 21:30

Groenk Deli, Velence, Tábor u., 2481 Hungary

Az eseményről

Ízelítő - Élmény kortárs írókkal #5

Október 11-én szerdán a vendégünk Kollár-Klemencz László író, szövegíró, dalszerző.

Pávlicz Adrienn irodalomterapeuta egy vacsora keretében havonta más írót hoz közelebb hozzátok.

Egy különleges estén bepillantást nyerhettek egy író mindennapjaiba, az alkotás könnyebb és nehezebb időszakaiba.

Kerüljetek közelebb a kortárs irodalomhoz! Nemcsak felnőtteknek, de irodalmat szerető gimnazistáknak, egyetemistáknak is ajánljuk a programot.

Az estén lehetőség lesz személyesen megszólítani az írót és dedikáltatni.

A hangulat különleges és bensőséges, mert a helyek korlátozottan állnak rendelkezésre.

A részvétel  díja  8500 Ft, a beszélgetés előtt vacsorázni is tudtok, a la carte étlapunkról tudtok választani. 

Dátum: 2023. október 11. 18:00

Érkezés 18:30-tól érkezés | Beszélgetés első fele 19:00-tól | Vacsoraszünet (a la carte étlapunkról tudtok majd választani) | Beszélgetés folytatása | Dedikálás a beszélgetés után

Szeretettel várunk!

Kollár-Klemencz László első regénye (a két korábbi novelláskötet után) Öreg Banda címmel 2021 októberében jelent meg. A szerző az erdőből a család erdejébe költözött. A könyv az író többgenerációs zenész családjának és a családja alkotta Öreg Bandának izgalmas, sokszínű életét kíséri végig az ezernyolcszázas évek közepétől, háborúkon, családi és társadalmi drámákon keresztül az ezerkilencszázhetvenes évekig, Pest-megye egy kis sváb falujában, ahol a tradíciókat, az ünnepeket, a szokásaikat, hitüket, de sokszor az életben maradásukat is a zene, az Öreg Banda mentette meg.

Kollár-Klemencz László Szentendrén él. 1966-ban született Budapesten. Újhartyánban, egy pest megyei faluban töltötte gyerekkorának nagy részét. A Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki Karán szerezte első tájrendező diplomáját, majd az Állatorvostudományi Egyetemen a Hippológus, lovastanár diplomáját. Lovasedző. Jelenleg a Kollár-Klemencz Kamarazenekar (és korábban a Kistehén zenekar) frontembere, dalszerzője, szövegírója, a Budapest Bár énekese és számos más produkció vendégszereplője. Rövidfilmek forgatókönyvírója, rende­zője, író az egyik legrangosabb szépirodalmi kiadónál eddig 3 könyve jelent meg.

Jegyek

Ár

Mennyiség

Összesen

  • Ízelítő-jegy/Kollár-Klemencz

    8 500,00 Ft

    8 500,00 Ft

    0

    0,00 Ft

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page