ápr. 21., P
|Groenk Deli
PIZZA WORKSHOP #5 - Készíts velünk nápolyi pizzát!
Ha pizza-rajongó vagy, otthon is szoktál sütni, de nem az igazi a végeredmény vagy csak készülsz még az otthoni pizzasütésre, de bizonytalan vagy, akkor gyere el pizza workshopunkra!


Idő és helyszín
ápr. 21. 9:00 – 12:30
Groenk Deli, Velence, Tábor u., 2481 Hungary
Az eseményről
Hihetetlen, de ez az ötödik pizza workshopunk!
Ha pizza-rajongó vagy, otthon is szoktál sütni, de nem az igazi a végeredmény vagy csak készülsz még az otthoni pizzasütésre, de bizonytalan vagy, akkor gyere el egész délelőttös workshopunkon megtanulod a titkokat.
A workshopot Balázs Attila pizzamester vezeti, aki évek óta a tökéletes nápolyi pizza recepten dolgozik.
Már három nagyon jól sikerült teltházas workshopunk volt, minden résztvevő elégedetten távozott és készíti azóta otthon a pizzát teljesen más szemlélet és receptúra szerint.
Mi a pontos program?
- Érkezés, kávézás
- A nápolyi pizza története
- A jó alapanyag kulcs: a jó alapanyagok megismerése - Hogyan készítsünk direkt tésztát
- Előtészta típusok, ezek ismertetése
- Miként dolgozzunk az előtésztával
- Pizzatészta dagasztás, pihentetés, gombócozás
- Együtt készítünk három házi pizzaszószt
- Pizza nyújtási technikák elsajátítása - Pizza feltétezés
- Kisütöd a saját pizzád!
- Ebéd
Mivel az oktató személyesen foglalkozik minden résztvevővel, a jelentkezések száma korlátozott. A deli földszintjén leszünk, az asztalokon ti magatok fogtok tésztát gombócozni, nyújtani, kényelmes ruhában érkezzetek.
Ár: 10 500 Ft / fő Az ár tartalmazza a részvételt, egy írásos oktatóanyagot, alapanyag kalkulációt az otthoni elkészítéshez, ásványvizet, kávét és az elkészített pizzát.
Jegyek
Ár
Mennyiség
Összesen
Pizza Workshop
10 500,00 Ft
10 500,00 Ft
00,00 Ft
Összesen
0,00 Ft