okt. 22., V
|Groenk Deli
PIZZA WORKSHOP #6 - Készíts velünk nápolyi pizzát!
Ha pizza-rajongó vagy, otthon is szoktál sütni, de nem az igazi a végeredmény vagy csak készülsz még az otthoni pizzasütésre, de bizonytalan vagy, akkor gyere el pizza workshopunkra!


Idő és helyszín
2023. okt. 22. 9:00 – 12:30
Groenk Deli, Velence, Tábor u., 2481 Hungary
Az eseményről
Hihetetlen, de ez a hatodik pizza workshopunk!
Ha pizza-rajongó vagy, otthon is szoktál sütni, de nem az igazi a végeredmény vagy csak készülsz még az otthoni pizzasütésre, de bizonytalan vagy, akkor gyere el egész délelőttös workshopunkon megtanulod a titkokat.
A workshopot Balázs Attila pizzamester vezeti, aki évek óta a tökéletes nápolyi pizza recepten dolgozik.
Már három nagyon jól sikerült teltházas workshopunk volt, minden résztvevő elégedetten távozott és készíti azóta otthon a pizzát teljesen más szemlélet és receptúra szerint.
Mi a pontos program?
- Érkezés, kávézás
- A nápolyi pizza története
- A jó alapanyag kulcs: a jó alapanyagok megismerése - Hogyan készítsünk direkt tésztát
- Előtészta típusok, ezek ismertetése
- Miként dolgozzunk az előtésztával
- Pizzatészta dagasztás, pihentetés, gombócozás
- Együtt készítünk három házi pizzaszószt
- Pizza nyújtási technikák elsajátítása - Pizza feltétezés
- Kisütöd a saját pizzád!
- Ebéd
Mivel az oktató személyesen foglalkozik minden résztvevővel, a jelentkezések száma korlátozott. A deli földszintjén leszünk, az asztalokon ti magatok fogtok tésztát gombócozni, nyújtani, kényelmes ruhában érkezzetek.
Ár: 12 000 Ft / fő Az ár tartalmazza a részvételt, egy írásos oktatóanyagot, alapanyag kalkulációt az otthoni elkészítéshez, ásványvizet, kávét és az elkészített pizzát.
Jegyek
Pizza Workshop
12 000,00 Ft
Összesen
0,00 Ft