top of page

nov. 17., Cs

|

Velence

PIZZA WORKSHOP II. - Készíts velünk nápolyi pizzát!

Ha pizza-rajongó vagy, otthon is szoktál sütni, de nem az igazi a végeredmény vagy csak készülsz még az otthoni pizzasütésre, de bizonytalan vagy, akkor gyere el pizza workshopunkra!

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
PIZZA WORKSHOP II. - Készíts velünk nápolyi pizzát!
PIZZA WORKSHOP II. - Készíts velünk nápolyi pizzát!

Idő és helyszín

2022. nov. 17. 9:00 – 12:30

Velence, Velence, Tábor u., 2481 Hungary

Az eseményről

Ha pizza-rajongó vagy, otthon is szoktál sütni, de nem az igazi a végeredmény vagy csak készülsz még az otthoni pizzasütésre, de bizonytalan vagy, akkor gyere el november 17-én csütörtökön 9-re és egész délelőttös workshopunkon megtanulod a titkokat.

A workshopot Balázs Attila pizzamester vezeti, aki évek óta a tökéletes nápolyi pizza recepten dolgozik.

Mi a pontos program? - Érkezés, kávézás - A nápolyi pizza története - A jó alapanyag kulcs: a jó alapanyagok megismerése - Hogyan készítsünk direkt tésztát - Előtészta típusok, ezek ismertetése - Miként dolgozzunk az előtésztával - Pizzatészta dagasztás, pihentetés, gombócozás - Együtt készítünk három házi pizzaszószt - Pizza nyújtási technikák elsajátítása - Pizza feltétezés - Kisütöd a saját pizzád! - Ebéd

Mivel az oktató személyesen foglalkozik minden résztvevővel, a jelentkezések száma korlátozott. A deli földszintjén leszünk, az asztalokon ti magatok fogtok tésztát gombócozni, nyújtani, kényelmes ruhában érkezzetek.

Ár: 10 500 Ft / fő Az ár tartalmazza a részvételt, egy írásos oktatóanyagot, alapanyag kalkulációt az otthoni elkészítéshez, ásványvizet, kávét és az elkészített pizzát.

Esemény megosztása

bottom of page