top of page
  • Szerző képeGroenk

BORKLUB minden màsodik szombaton

A bor holisztikus megközelítése - Kóstoljuk együtt a magyar természetes borok világának legszebb tételeit!

Se szeri, se száma a borral kapcsolatos tudást kínáló rendezvényeknek, melyek felépítése mindenhol hasonló: a szőlőműveléstől kezdve, a technológiák-borvidékek-szőlőfajták bemutatásán keresztül, a különböző illatok-ízek-stílusok felismeréséig terjed.


Pedig a Bor ennél jóval több. A Bor már régóta az alapvető műveltség része.


A Borklub résztvevői - az alapvető boros tudásanyagon túlmenően - interaktív beszélgetéseken keresztül ezt a tágabb értelemben vett Bort ismerhetik meg miközben - észrevétlen - egy közösség aktív tagjaivá válnak.


Építsd velünk ezt a közösséget kéthetente!


Célunk egy olyan közösség építése, ahol a résztvevők kiváló borokat kóstolva, baráti légkörben ismerkedhetnek meg a borhoz kapcsolódó legfontosabb tudásanyaggal.


A Borklubban kóstolt borok minden alkalommal egy-egy téma köré rendeződnek. A témák részben szakmaiak, úgy mint a sav-cukor egyensúly, a hordó használat, egy-egy szőlőfajta, a különböző technológiák, az egyes termőterületek közötti különbségek, a natúr bor vagy akár a biodinamikus megközelítés, de kiemelt fontossággal bír majd a bor kultúrális és spirituális megközelítése is.

időről-időre meghívott borász mutatja be saját portfólióját illetve igény esetén bortúrákat szervezünk, hogy megismerjük a szőlőültetvényt, azt a helyet, ahol végső soron eldől a bor minősége. Sőt; a későbbiekben a vállalkozó kedvűek akár a szőlőművelés rejtelmeit is megismerhetik!


Kóstoljuk együtt a természetes borok világának legszebb tételeit!


Helyszín: GROENK DELI, Velence


Időpont: 2021. november 6-tól, szombatonként, kétheti rendszerességgel,

18.00 - 20.00 - között, vacsorázási lehetőséggel


Kóstolt borok: 5 x 0,5 dl bor, visszakóstolási lehetőséggel, fókuszban a kis, magyar pincészetek természetes boraival, melyek jelentős része a budapest fine dining éttermek kedvenc tételei közül kerülnek ki és a mi polcainkon is megtalálod őket.


Ára: 4000 Ft


Létszám: maximum 20 fő


Regisztráció előre fizetéssel lehetséges, jelentkezés: sales@groenk.com


A Borklubot egy olyan személy vezeti, akitől mi is rengeteget tanultunk és akit mindig tátott szájjal hallgatunk, Bácsi Zoltán, sommelier, borszakértő és borász, a Variszkusz Pince tulajdonosa.


A facebook esemény linkje:


https://facebook.com/events/s/borklub-a-bor-holisztikus-megk/1054899901912633/

bottom of page