Húsok és zöldségek a faszenes grillről
Marhahúsok, mangalica, tanyasi csirke, halak, sajt és zöldség

MARHAHÚS
RIB EYE - Charolais marhából, Kecskemétről

A marha rib, azaz magas hátszín része, mely pont megfelelő márványozottsággal bír. Szaftos, zsírszövetekkel gazdagon átszőtt hús, a steak kedvelők nagy kedvence. Nevét (rib eye) a középen található faggyúról kapta, melynek köszönhetően még nagyobb az élvezeti értéke. A rib eye adja a legmeghatározóbb marha ízvilágot, nagyon karakteres hús. Egy szelet súlya kb. 30-35dkg.
T-BONE - Charolais marhából, Kecskemétről

A t-bone egy darab bélszínből és egy darab lapos hátszínből áll. (Short rib/short loin rész) A t-bone-ban -ahogy nevében is benne van, egy T alakú csont található. A hús egyik fele porhanyós, másik fele fog puha. Egy szelet kb. 50-60dkg.
PICANHA, egy hortobágyi farmról érkezik hozzánk

A picanha a marha fartő része (rump). Kevésbé ismert, holott nagyon finom, a világ egyik legnagyobb marhatenyésztő es -fogyasztó országában, Brazíliában ez a legnépszerűbb része a marhának. A vágás a far izomzatának tetejéről származik. Gyengéd és lédús, sok ízzel, nagyon kevés zsírt tart a húsban. Egy darab kb. 30dkg súlyú.
Ha kérdésed van, nem tudsz dönteni, segítünk a választásban, sőt, a nyári konyhánkban te magad választod ki, melyik méretű húsdarabot szeretnéd megsüttetni.
HALFILÉ
Folyamatosan van tonhal és lazac a táblás ajánlaton, és általában egy másik tengeri hal is.

MANGALICA
Karaj és tarja Megyaszóról.

SAJT
A baracskai Csíz Sajtműhelytől.
