top of page
  • Szerző képeGroenk

Készíts velünk nápolyi pizzát!

TELTHÁZ! A tökéletes nápolyi pizzát kutatjuk Balázs Attila pizzamesterrelAZ ESEMÉNY TELTHÁZAS!

Sajnos már nem tudsz regisztrálni, de ne aggódj, Attilával szervezünk még egy alkalmat ősszel.


Ha pizza-rajongó vagy, otthon is szoktál sütni, de nem az igazi a végeredmény vagy csak készülsz még az otthoni pizzasütésre, de bizonytalan vagy, akkor gyere el október 31-én hétfőn (négy napos hosszú hétvége lesz) 9-re és egész délelőttös workshopunkon megtanulod a titkokat.


A workshopot Balázs Attila pizzamester vezeti, aki évek óta a tökéletes nápolyi pizza recepten dolgozik.


Mi a pontos program? - Érkezés, kávézás - A nápolyi pizza története - A jó alapanyag kulcs: a jó alapanyagok megismerése - Hogyan készítsünk direkt tésztát - Előtészta típusok, ezek ismertetése - Miként dolgozzunk az előtésztával - Pizzatészta dagasztás, pihentetés, gombócozás - Együtt készítünk három házi pizzaszószt - Pizza nyújtási technikák elsajátítása - Pizza feltétezés - Kisütöd a saját pizzád! - Ebéd - az ebéd alatt élő zene vár a teraszon!


Mivel az oktató személyesen foglalkozik minden résztvevővel, a jelentkezések száma korlátozott. A deli földszintjén leszünk, az asztalokon ti magatok fogtok tésztát gombócozni, nyújtani, kényelmes ruhában érkezzetek.


Regisztráció: rendezvenyek.velence@gmail.com

Ár: 10 500 Ft / fő

Az ár tartalmazza a részvételt, egy írásos oktatóanyagot, alapanyag kalkulációt az otthoni elkészítéshez, ásványvizet, kávét és az elkészített pizzát.


bottom of page