top of page
  • Szerző képeGroenk

Végre itt a fenntartható csomagolás!


Nagyszerű hírem van: a Grøenk Delivel a Velencei-tónál elsőként csatlakoztunk a RAKUN Dobozközösséghez, amely jelenleg az egyetlen fenntartható megoldást kínálja az ételek csomagolására elvitel és házhozszállítás esetén.

Mit jelent a gyakorlatban?

  • Havi 500Ft-ért Te is tag lehetsz egy applikáció letöltésével, így ilyen könnyen tisztán tartható, strapabíró alumínium dobozban viheted el tőlünk az ételt.

  • Bármely Rakun tag étteremnél leadhatod az üres dobozt vagy töltheted meg újra étellel, így nem kell fizetned a csomagolásért, ami legalább alkalmanként 100 Ft és nem is landol még egy szemét a kukában.

  • Gondolj bele, ha a családnak rendelsz, legalább 4-5 dobozt kapsz egyszerre, ami 400-500 Ft egyszeri költség és mennyi műanyag vagy papír szeméttel jár.

  • A dobozok a Rakun tagoknál körforgásban vannak, az éttermek is fizetnek egy havi díjat a közösségnek, hogy a fenntarthatóságot támogassuk.

Bízom benne, hogy többen is csatlakoznak majd az éttermek közül a tónál is, de abban bízom leginkább, hogy Ti is elkezditek használni és megtapasztaljátok, milyen kis dolgok is milyen sokat számítanak hosszú távon.
Az elviteles és házhozszállításos dobozok rengeteg szeméttel járnak, a Rakun végre megoldást kínált nekünk erre a problémára.

👉Nyitvatartásunk: Szerda-Szombat 10-22h, Vasárnap 10-20h

Szeretettel várunk!

bottom of page