top of page

Segítsd Te is a velencei gyermekotthon lakóinak nyári táboroztatását!

A JóPont Alapítvánnyal együtt most is a gyermekotthonnak gyűjtünk!


Karácsonykor már volt egy közös kampányunk a JóPont Alapítvánnyal, amikor a velencei gyerekotthon lakóinak gyűjtöttünk cirkuszi belépőkre.


Az alapítvány és Éviék évek óta rengeteget tesznek a Velencei-tavi rászoruló közösségek támogatásáért.

Nem kell hangsúlyozni szerintem, hogy a rászorulók támogatása mennyire alapvető fontosságú egy kisvárosi közösség életében. Amikor segítő kezet nyújtunk a bajba jutottaknak, nemcsak az ő életüket javítjuk, hanem egy gondoskodóbb közösséget is teremtünk.


Nyitásunk óta, azaz már két éve a velencei közösségi élet felpezsdítése és egy aktív, szerető és befogadó közösség létrehozása és összetartása a célunk.


Szerintünk támogatni nem csak karácsonykor kell, ezért boldogan mondtunk igent az alapítvány megkeresésének, hogy egy központi adománygyűjtő oldalon keresztül támogassunk egy helyi rászoruló közösséget. Ezúttal is a velencei gyermekotthonra esett a választásunk - de most a gyerekek nyári táboroztatására gyűjtünk.


Az alábbi linken keresztül teljesen anoním és hivatalos módon tudtok bármilyen összeget adományozni a gyerekeknek, melyet garantáltan megkap a velencei gyerekotthon és biztosan a táboroztatásra költi majd.


Ha kérdésetek lenne, keressetek minket.


Nagyon köszönjük a gyerekek nevében is!


https://www.jougyekert.hu/hu/kampanyok/a_groenkkel_velenceert.html

bottom of page